Tantra pro šéfa/šéfku

Tantrická masáž je příjemným a zároveň efektivním nástrojem pro harmonizaci mysli a vytvoření celkové psychické pohody. Klienti z našich masáží odcházení spokojení a uvolnění, plní energie, která jim často vydrží ještě několik dní po masáži. Tantrický rituál přirovnávají k určité formě meditace, dostávají se do stavu bez myšlenek a starostí. Muži si tantrickým prožitkem zvědomují svojí mužskou sílu, ujasňují mysl a vylaďují přirozený tah na branku, ženy zase probouzejí opomíjenou ženskost a přirozenou intuici, která jim pomáhá zaujmout správný postoj a nalézt pozici, ve které se cítí dobře.

Lidé pohybující se v řídících funkcích na našich masážích a rituálech oceňují, že si mohou dovolit bez výčitek vypnout hlavu a zcela se odevzdat do rukou masírujícího/masírující, dopřát si odpočinek a zaslouženou láskyplnou péči. V neposlední řadě mohou tantrické masáže kompenzovat chybějící dotek, bezpodmínečné přijetí nebo duševní propojení.

TIP: Poukaz na tantrickou masáž je působivým dárkem pro VIP klienty, obchodní partnery, odměňované zaměstnance nebo členy managementu.

Dárkový poukaz na masáž